Mahtava nachodippi

äää111 (1 of 1)-486.jpg

Voi mahdoton, miten kovasti tämän reseptin uudelleenjulkaisua on toivottu! Ymmärrän tämän, koska älyttömän herkullinen nachodippi on vienyt jokaisen maistajansa sydämen.

Nacholastulla lautaselta kaavittava dippi koostuu  Philadelphia- juustosta vatkatusta täyteläisestä kreemistä, salsasta sekä korianterista, sipulista ja jalapenoista - oikeastaan taivas on rajana siihen, miten dippiä voidaan jalostaa juuri omaan makuun sopivaksi, mutta tällaisenaankin se on aivan uskomattoman hyvää.

Nachodippi

200 g Philadelphia tuorejuustoa

1/4 valkosipulinkynsi, reilu ruokalusikallinen creme fraichea tai luonnonjogurttia

Suolaa myllystä, lime mehua tuoreesta hedelmästä

Santa Maria- salsa (medium) purkki

Reilusti korianteria, silputtua sipulia ja tuoreita jalapenoja

Pilkotut kirsikkatomaatit sopivat erinomaisesti myös - tai täysin alusta asti itse tehty Pico de gallo, eli tomaattisalsa.

Notkista ja sekoita kulhossa Philadelphia ja ranskankerma/jogurtti joko käsin tai sähkövatkaimella - mausta hippasella valkosipulia, muutamalla kierroksella suolaa myllystä ja tilkalla limen mehua. Kun kreemi maistuu taivaalliselta, olet onnistunut.

Kaavi kreemi vadille tai matalalle lautaselle tasaiseksi, noin sentin paksuiseksi kerrokseksi. Avaa purkki Santa Maria- salsaa ja levitä tasaisesti kreemin päälle. Valmistuotteiden salsavertailu on osoittanut, että Santa Marian salsa on ainoa valmissalsa, mitä kannattaa edes harkita. Kilpailijansa ovat joko liian etikkaisia tai muutoin vain hirvittävän pahoja, joten usko tässä minua ja osta Santa Marian tuote. Tai ole superherkkusuu, ja tee itse.

Silppua vielä dipin päälle tuore korianteri, sipulit sekä jalapenot, ja myös kirsikkatomaatit kuutioiksi jos mielit.

Nauti nachojen kanssa koska tahansa, ja hurmaa vieraasi.

Varoituksen sana vielä lopuksi, tähän jää koukkuun ystävät.

äää111 (1 of 1)-484.jpg
Previous
Previous

Kauniisti harmaantunut lehtikuusiterassi

Next
Next

Jumppahuoneen pienet uudistukset