pehmeää alpakanvillaa & ylellistä silkkiä

lempeä tervehdys oma-aloitteisesta kotikaranteenista. toivottavasti voitte hyvin olosuhteet huomioiden ja päiviinne löytyy mielekästä tekemistä. oma elämäni pyörii tällä hetkellä hevosen hoitoa lukuunottamatta täysin kotoa käsin, ja toivon vakaasti että samaa pätee myös teidän päiviinne.

ennen koko viruskaaoksen alkamista vierailin vihdoin upeita alpakanvillatuotteita valmistavan Alpan myymälässä täällä kotikaupungissani Jyväskylässä. ostan vaatteita nykyisin hyvin hyvin harvoin, ja siksi myös myymälöissä vierailu ja uusien brändien seuraaminen on osaltani jäänyt täysin paitsioon. tämä, perustajansa Heikki Timlinin, intohimosta syntynyt mielenkiintoinen, täysin Alpakanvillan ympärille kiedottu brändi, ihastutti jo ajatukseltaan siinä määrin, että halusin käydä visiitillä myymälässään.

minimalismin ylistäjänä ihastuin Alpan uuteen mallistoon, jonka yksinkertaisen kauniissa vaatteissa on yhdistetty alpakan villaa ja mulperisilkkiä. mallisto pitää sisällään neuletakkeja,  täydellisiä lyhythihaisia neulepaitoja sekä tämän upean yksinkertaisen ja henkäyksen kepeän Poem-neulemekon.  A-linjainen mekko on ainut mekkomalli, missä viihdyn ja tunnen oloni kotoisaksi.  vastaavan mallista mekkoa löytyy kaapistani kaksi kappaletta jo entuudestaan, mutta tämä villasilkkinen versio on aivan omaa luokkaansa.

Alpaca x Silk -malliston tuotteissa  lankana on käytetty Premium Baby Alpacaa, hienointa mahdollista alpakkalaatua, johon on sekoitettu maailman arvokkainta silkkiä, mulperia. Mulperi-silkkiä saadaan silkkiperhosista, jotka syövät ravintonaan vain mulperipuun lehtiä, ja joiden tuottama silkkikuitu on erityisen pehmeää ja hienoa. Tämä, kuin myös muutkin Alpan tuotteet, on suunniteltu Suomessa ja valmistettu vastuullisesti Pohjois-Euroopassa.

tyyliseikkoja sivuuttamatta Alpan tuotteissa tärkeintä on kuitenkin niiden tinkimätön laatu. vaatteet on tehty kertakäyttökulttuuria vastaan - kestämään kulutusta ja pysymään käyttäjänsä lempivaatteina vuosiksi eteenpäin.

uusi mallisto on nyt ennakkotilattavissa Alpan verkkokaupassa, ja jos mielit saada garderobiisi täydellisen tyylikkään jokapaikan mekon, niin se on tässä.

iloista mieltä kotoiluunne toivoen,

Tiiu Piret xx

alpa4.jpeg
alpa5.jpeg
Previous
Previous

lehtikaalipizza

Next
Next

uusi teos seinälle